سلام دوستان گلم امروز با آموزش پخت مربای بالنگ مخصوص و خوشمزه با طعم عالی در خدمتتونم. پخت مربای بالنگ نکاتی داره البته بعضی ها برای اینکه مربا به تلخی نره با آهک درست می کنند اما من مربای بالنگ رو بدون آهک درست میکنم تلخ هم نمیشه فقط نکاتی داره اگر تمام نکات رو مرحله به مرحله رعایت کنید مرباتون تلخ نمیشه نیازی به استفاده از آهک هم نیست. ممنون میشم برای پیشرفت کانال ویدیو رو لایکش کنید و برام کامنت بزارین و عضو کانالم بشید دکمه اطلاع رسانی رو هم بزنید تا هر وقت ویدیو جدید گذاشتم باخبربشید . مواد لازم: ۱کیلو بالنگ ۱کیلو شکر ۲ لیوان دسته دار فرانسوی آب (نیم لیتر)