لوله کباب آذربایجان کباب خوشمزه ای که نیاز به ذغال و منقل ندارد آموزش روش درست کردن لوله کباب لذیذ و خوشمزه آذربایجان نکته:حتما آب پیاز را کامل بگیرید، و با آب پیاز به کباب شکل دهید و سر و ته گوشت را با دست کامل به سیخ بچسبانید و ببنید گوشت گوساله ۴۰۰ گرم پیاز یک عدد فلفل دلمه ای یک عدد آرد سوخاری ۳ قاشق نمک و فلفل و پول بیبر جعفری ساطوری شده ۳ قاشق کره دمای فر ۲۲۰ درجه حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه نکته مهم️ حتما آب فلفل دلمه و پیاز رو بگیرید دو طرف کباب رو روی سیخ به سیخ بچسبونید که جدا نشه و نریزه کباب-چوبی لول-کباب لوله-کباب کباب کباب-مجلسی کباب-بدون-منقل کباب-آپارتمانی کباب-خوشمزه کوبیده-در-فر غذای-بین-الملل کباب-آذربایجان غذای-آذربایجان کباب-محلی کباب-سنتی کوبیده-طرز-تهیه آشپزی-با-نارسیس آشپزی-با-نرگس آشپزی-نرگس کباب-سیخی کباب-فینگرفود طرز-تهیه-کباب-چوبی آداناکباب آدانا-کباب غذای-ملل کوبیده-در-فر کوبیده-رستورانی آموزش-کباب