بیفتک-با-سس-قارچ مواد لازم: فیله گوساله نیم کیلو (۲تکه فیله ۲۵۰ گرمی) سرکه نصف استکان نمک،فلفل به میزان لازم روغن زیتون ۴ ق غ برای سس قارچ: کره ۲۵ گرم قارچ ۸عدد نمک،فلفل،اویشن،پودر سیر به میزان لازم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم پنیر گودا ۳ ورق طرز تهیه: گوشت را با بیفتک کوب ،بکوبید.اما خیلی نازک نشه.فرق استیک با بیفتک اینه که استیک قطرش بیشتره ولی بیفتک را با بیفتک کوب ،میکوبند و ضخامتش کمتره.به گوشت،سرکه بزنید و کمی ماساژ بدید.سرکه ،گوشت را نرم می‌کنه.سپس نمک،فلفل و روغن زیتون اضافه کنید و خوب ماساژ بدید.به مدت ۳ ساعت استراحت بدید تا مزه دار بشه.تابه گریل را روی حرارت قرار دهید.روغن نریزید.گوشت را داخل تابه بزارید.هر طرف را با حرارت متوسط به مدت ۵ دقیقه،گریل کنید.کل زمان پخت،ده دقیقه ست.حرارت را کم نکنید.چون گوشت ،آب میندازه و خشک میشه. برای سس قارچ: داخل تابه ،کره بریزید و روی حرارت بزارید تا ذوب بشه.قارچ های خرد شده را اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید.سپس نمک و ادویه ها را اضافه کنید.خامه بریزید و بهم بزنید تا خامه به همراه مواد بجوشه.در آخر،پنیر گودا بریزید.وقتی پنیر ذوب شد،سس قارچ آما

گوشت بیف قارچ غذا آموزش

11 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:40