بیفتک-با-سس-قارچ مواد لازم: فیله گوساله نیم کیلو (۲تکه فیله ۲۵۰ گرمی) سرکه نصف استکان نمک،فلفل به میزان لازم روغن زیتون ۴ ق غ برای سس قارچ: کره ۲۵ گرم قارچ ۸عدد نمک،فلفل،اویشن،پودر سیر به میزان لازم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم پنیر گودا ۳ ورق طرز تهیه: گوشت را با بیفتک کوب ،بکوبید.اما خیلی نازک نشه.فرق استیک با بیفتک اینه که استیک قطرش بیشتره ولی بیفتک را با بیفتک کوب ،میکوبند و ضخامتش کمتره.به گوشت،سرکه بزنید و کمی ماساژ بدید.سرکه ،گوشت را نرم میکنه.سپس نمک،فلفل و روغن زیتون اضافه کنید و خوب ماساژ بدید.به مدت ۳ ساعت استراحت بدید تا مزه دار بشه.تابه گریل را روی حرارت قرار دهید.روغن نریزید.گوشت را داخل تابه بزارید.هر طرف را با حرارت متوسط به مدت ۵ دقیقه،گریل کنید.کل زمان پخت،ده دقیقه ست.حرارت را کم نکنید.چون گوشت ،آب میندازه و خشک میشه. برای سس قارچ: داخل تابه ،کره بریزید و روی حرارت بزارید تا ذوب بشه.قارچ های خرد شده را اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید.سپس نمک و ادویه ها را اضافه کنید.خامه بریزید و بهم بزنید تا خامه به همراه مواد بجوشه.در آخر،پنیر گودا بریزید.وقتی پنیر ذوب شد،سس قارچ آما