ترشی-اسپانیایی مواد لازم: قارچ نیم کیلو فلفل دلمه قرمز یا زرد رنگ ۱ عدد فلفل دلمه سبز رنگ ۱ عدد هویج ۲ عدد فلفل سبز تند ۲ عدد فلفل سبز شیرین ۱۰ عدد ذرت پخته ۱ لیوان زيتون خرد شده ۱ لیوان روغن زیتون ۱ فنجان سرکه ۱ و نیم لیوان شکر،سماق،زردچوبه،سیاهدانه از هر کدام ۱ ق غ نمک به میزان لازم طرز تهیه: فلفل دلمه ها ،فلفل شیرین ،فلفل تند و هویج را خرد کنید.بهش ذرت و زیتون خرد شده اضافه کنید. قارچ ها را داخل ابجوش،به مدت ۳ دقیقه بجوشانید. سپس آبکشی کنید و به مدت ۳ دقیقه داخل آب و یخ بزارید .شوک وارد میشه و به اصطلاح بلانچ میشه . سپس قارچ های بلانچ شده را به مواد اضافه کنید. زردچوبه،سیاهدانه،سماق،شکر،نمک و سرکه بریزید. همه را باهم مخلوط کنید. داخل یخچال بزارید و بعد از سه روز آماده مصرفه. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین دوستای عزیزم،ممنون میشم به لینک کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو