روش تهیه مسمای بادنجان با مریم امیری:طرز تهیه مسمای مرغ و بادنجان اصیل شمالی تو این ویدیو مسمای مرغ و بادنجان که یک غذای خوش طعم و اصیل شمالی هست و بهتون آموزش دادم .درست کردنش کاملا با خورش بادنجان متفاوته و کلی فوت و فن داره . امیدوارم که درست کنید و از طعم فوق العادش لذت ببرید - مواد لازم : پیاز ۱ عدد مرغ ۳ تکه رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری بادنجان ۲-۳ عدد نمک ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری زردچوبه ۱/۴ قاشق چایخوری غوره ۱/۳ پیمانه گرد غوره ۱/۲ قاشق چایخوری زعفران ۱ قاشق چایخوری گوجه فرنگی ۲-۳ عدد - لینک صفحه ی آموزشگاه عطرسیب در اینستاگرام - مفتخریم به اطلاع تون برسونیم که ما در آکادمی عطرسیب، برگزار کننده بهترین و حرفهای ترین دوره ها و ورکشاپ های تخصصی آشپزی و شیرینی پزی هستیم و تا به حال هزاران کارآموز زیر نظر اساتید حرفهای ما آموزش دیده و با اخذ مدرک سازمان فنی و حرفهای وارد بازار کار شدند. اگر شما نیز به این حرفه علاقمند هستید، جهت مشاوره و ثبت نام در دوره ها با مشاوران ما تماس بگیرید. ۴۴۹۶۱۸۵۰-۰۲۱ ۴۴۹۶۱۸۵۱-۰۲۱ ۰۹۱۰۲۳۰۵۱۳۷ - اگر این ویدیو رو دوست داشتید فر