باورت میشه این شیرینی نرم و لطیف و خوشمزه با سولاردوم پخته شده حتما امتحان کنید عاشقش می شین ۵۰۰گرم آرد نخودچی رو سه بار الک کنید ۶ قاشق غذاخوری از آرد رو با آرد سفید جایگزین کنید ۲۵۰گرم روغن قنادی و ۲۵۰ گرم پودرقند الک شده رو بادورتند همزن بزنید تا روشن شود اواسط کار کمی پودر هل هم اضافه کنید کم کم آرد رو اضافه کنید و با نوک انگشتان خمیر رو مخلوط کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاید بعد یک شب در یخچال خمیر رو استراحت بدهید به دلخواه کاتر بزنید و تزیین کنید و با فاصله در سینی بچینید اول به سولاردوم پیش گرمایش بدهید برنامه کانوکشن یا شکل پنکه رو انتخاب کنید دمای ۱۶۰درجه و صبر کنید گرم شود و بوق بزند سریعا سه پایه کوتاه و ظرف را داخل سولاردوم بگذارید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه شیرینی را بپزید بعد از اتمام پخت صبرررررر کنید تا شیرینی کاملا خنک شود بعد از سینی جدا کنید چون شیرینی گرم پودر میشود نکات مهم من با۵۰ گرم روغن قنادی و ۲۰۰ گرم روغن نیمه جامد که صاف کردم شیرینی رو پختم آرد و پودرقند حتما الک شوند دمای سولاردومها فرق داره اگر کم استفاده میکنید قطعا دماش بیشتره با دمای ۱۵۰ درجه شیرینی رو