آموزش ترشی پیاز مجلسی - در دنیای پر تنوع آشپزی، هر از گاهی با دستورهایی مواجه میشویم که نه تنها با طعم و مزهشان، بلکه با روند ساده و لذتبخش تهیهشان نیز، قلبهایمان را تسخیر میکنند. یکی از این دستورها، “طرز تهیه ترشی پیاز” است که با طعم عالی و خاصیت هضم بخشیاش، همراهی ایدهآلی برای انواع غذاها به شمار میرود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله «طرز تهیه ترشی پیاز» در ادامه با «کانال آشپزی باباطاهر» همراه باشید. - مقدمه ۰۰:۰۰ پوست گرفتن پیاز ۰۰:۱۳ شستن پیاز ۰۰:۳۸ خشک کردن پیاز ۰۰:۴۴ آماده کردن سرکه ۰۱:۱۲ پر کردن شیشه ترشی ۰۱:۵۸ اضافه کردن سرکه به ظرف ترشی ۰۳:۲۲ ترشی ما بعد از ۱۰روز حاضره ۰۳:۴۵ خدانگهدار ۰۳:۵۷ - مواد لازم پیاز قرمز ریز فلفل تازه ۳عدد نعنا خشک ۲ق غ خ گشنیز تازه ۲ق غ خ نمک ۱ق غ خ شکر ۱ق غ خ سرکه سفید ۱لیوان آب جوشیده نصف لیوان - آموزش آشپزی باباطاهر - کانال آشپزی باباطاهر -