طرز تهییه سوتلاج ، آموزش آشپزی با ماهی صفت اگه شیرین برنج دوست دارین شک نکنین سوتلاچم دوست دارین️ قدیمیای پیج میدونن که من چقدر شیربرنج دوست دارم چون همیشه منو یاد آقاجون خدابیامرزم میندازه، روشم زیره میریختن سوتلاچ یه دسر ترکی خوشمزه و ساده است و بسیار شبیه شیربرنج خودمونه با کمی تفاوت، تازه اگه بهش زعفرونم بزنین میشه شله زرد مواد لازم : برنج ۳ ق غ شکر ۶ الی ۷ ق غ (اگه شیرینتر دوست دارین ۱۰ ق غ بریزین) نمک ۱ پینچ شیر ۱ لیتر نشاسته ذرت ۱/۵ ق غ عصاره وانیل دو قطره کره ۱۰ گرم آب برای پخت برنج یک و نیم پیمانه آب برای حل کردن نشاسته ذرت یک دوم پیمانه نکتهها : مرحله اول که برنج رو با آب میذارین بپزه وقتی دونه برنج باز شد شیرو شکرو اضافه کنین. بعد از ریختن شیرو نشاسته ذرت مرتب هم بزنین که سر نره و ته نگیره. نذارین سوتلاچ خیلی سفت بشه. در ظرف سفالی یک نفره (رمکین) که قابلیت در فر گذاشته شدن داشته باشه بریزید ظرفی رو نصفه آب کنید ظرفهای سوتلاچ رو بذارین داخلش و بذارین طبقه وسط فر با دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد بمدت ۲۰ دقیقه و گریل ۱۰ دقیقه تزئین روی دسر به دلخواه میتونین از فندوق خرد شده