خورش-بامیه-جنوبی مواد لازم: بامیه ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم رب گوجه ۲ ق غ گوجه رنده شده ۵ عدد سرکه نصف فنجان +آب سرد ۲ لیوان برای خیساندن بامیه آبلیمو ۴ ق غ زعفران ۳ ق غ نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم روغن به میزان لازم طرز تهیه : پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک بشه.گوشت را اضافه کنید و بهم بزنید تا تغییر رنگ بده.بعدش فلفل و زردچوبه بزنید و تفت بدید. رب گوجه فرنگی بریزید و تفت بدید تا رنگ باز کنه. گوجه رنده شده بریزید و کمی تفت بدید. یک لیوان آب بریزید و در قابلمه را بزارید و با حرارت کم به مدت ۲ ساعت بپزید. بامیه ها را از ته نزنید تا خورش لیز نشه. بامیه ها را با دو لیوان آب سرد و نصف فنجان سرکه به مدت نیم ساعت بخیسانید. این کار باعث میشه که بامیه لیز نشه. سپس داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت بزارید. بامیه ها را آبکشی کنید و داخل روغن به مدت دو دقیقه تفت بدید. این کار باعث میشه که بامیه منسجم بشه و داخل خورش له نشه. بعد از ۲ ساعت که گوشت پخت،بامیه های تفت داده را اضافه کنید. نمک،زعفران،آبلیمو بریزید. در قابلمه را بزارید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. بیشتر ا