مواد اولیه: برنج:نیم کیلو پیاز:1عدد پسته تازه بدون پوست:1 پیمانه شوید:1 پیمانه گوشت یا مرغ :200گرم زعفران ساییده :2/1 قاشق چای خوری سیب زمینی متوسط :2 عدد نمک و فلفل سیاه و روغن:به اندازه کافی طرز تهیه: برنج را بشویید و با مقداری نمک و آب چند ساعت خیس دهید.شوید را هم بعد ار تمیز کردن و شستن ،خرد کنید. مرغ یا گوشت را هم تکه کنید و به همراه یک عدد پیاز و ادویه جات بپزید .مغز پسته را هم نصف کنید و به همراه برنج در حال جوشیدن اضافه کنید و وقتی مغز برنج نیم پخت شد. آنها را آبکش کنید. ته قابلمه مورد نظر برای تهیه پسته پلو ، مقداری روغن بریزید و سیب زمینی ها را حلقه ای ببرید و ته قابلمه بچینید و بعد برنج را به همراه پسته با کفگیر در قابلمه بریزید و لابه لای برنج شوید خرد شده را بریزید. بعد از اینکه برنج ها تمام شدند مقداری زعفران دم کرده روی برنج بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید . بعد از اینکه برنج دم کشید ، آن را در ظرف مورد نظرتان بکشید و گوشت یا مرغ پخته شده را روی برنج قرار دهید.

123پز دایره المعارف آشپزی یک جهان رسپی

10 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:15