مواد اولیه: شکر:2/1 پیمانه شیر: 2پیمانه نشاسته ذرت:1 قاشق سوپخوری آرد:2 قاشق غذاخوری تخم مرغ :1 عدد کره:2 قاشق غذاخوری وانیل شکری:1.4 قاشق چایخوری، یا وانیل خالص:1.8 قاشق چایخوری طرز تهیه: برای درست کردن این پودینگ خوشمزه ابتدا یک عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و زرده آن را جدا کرده و در ظرف دیگری منتقل کنید ، زرده تخم مرغ را به همراه وانیل با هم زن برقی خوب هم بزنید ، زمانی که رنگ آن کرم شد نصف شکر را افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا با هم ترکیب شوند. حالا سفیده تخم مرغ را با هم زن برقی خوب هم بزنید تا فرم گرفته و سفت شود. زرده و سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. قابلمه ای را بردارید و آرد ، نشاسته ، و نصف دیگر شکر را به سرعت با هم ترکیب کرده و شیر را به تدریج اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا یکدست شود. مقداری از ترکیب شیر و نشاسته را روی مخلوط تخم مرغ ها بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید ، حالا ترکیب تخم مرغ ها را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا کمی غلیظ شود، در آخر کره را به مواد اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. پودینگ را در ظرف های دسر بکشید و

پودینگ وانیل آشپزی 123پز دایره المعارف آشپزی

10 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 00:59