مواد اولیه: آرد :300 گرم کره :200 گرم شکر :200 گرم وانیل: 8/1 ق چ تخم مرغ:1 عدد مربای به :4ـ3 ق س یا کمپوت سیب زعفران دم کرده:مقداری آب:به میزان لازم طرز تهیه: قبل از شروع کار کره را از یخچال بیرون آورید تا کمی نرم شود سپس آن را با آرد در کاسه ای بریزید و با نوک انگشتانتان مخلوط کنید و ورز دهید. در ادامه وانیل را افزوده و شکر را بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. حالا یک عدد تخم مرغ را افزوده و و خمیر را ورز دهید تا یکدست شود ، سپس خمیر را در کیسه قرار داده و برای یک ساعت در یخچال بگذارید. خمیر را از یخچال بیرون آورده روی یک سطح آردپاشی شده قرار دهید و با وردنه باز کنید تا پهن و نازک شود سپس خمیر را به دو دایره هم اندازه قالبتان برش بزنید. قالب پای را چرب کرده و یک لایه خمیر داخل آن پهن کنید. روی خمیر چند سوراخ ایجاد کرده و مربا را روی آن بریزید و خوب پخش کنید، سپس یک لایه دیگر از خمیر را روی مربا پهن کنید و روی آن را چند سوراخ ایجاد نمایید . در نهایت روی خمیر مخلوطی از تخم مرغ و زعفران بمالید و برای 45 دقیقه در فری که با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا بپزد.