‎ تهیه ترشی بادمجان شکم پر  ‎ترشی بادمجان شکم پر یکی از ترشی های اصیل و خوشمزه ایرانی می باشد که می توانید در همه فصول آن را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. این ترشی در شهر های مختلف با رسپی ها متفاوتی تهیه می شود —————————————————- مواد لازم ترشى بادمجان شكم پر بادمجان ٤-٥ عدد هويج ٣ عدد كوچك ١/٢ فلفل دلمه فلفل سبز تند ١-٢ عدد سير ٢ حبه نعنا و ريحان و ترخون خشك ٢ قاشق غذاهورى نمك، زردچوبه، گلپر و پودر تخم گشنيز هر كدام ١ قاشق چايخورى سركه به ميزان لازم —————————————————- ‎00:00ترشى بادمجان شكم پر ‎00:18بادمجان مناسب براى ترشى ‎00:46پختن بادمجان براى ترشى ‎1:02رنده كردن هويج ‎1:31رنده كردن سير براى ترشى ‎1:46فلفل دلمه و فلفل تند در ترشى بادمجان ‎2:05سبزيجات ترشى بادمجان شكم پر ‎2:14ادويه هاى ترشى بادمجون شكم پر ‎2:43خارج كردن بادمجان پخته ‎3:05پر كردن شكم بادمجان براى ترشى ‎3:36اضافه كردن سركه ترشى بادمجان شكم پر ‎3:53مدت زمان آماده شدن ترشى بادمجان —————————————————- ترشى ترشى-بادمجان-شكم-پر ترشى-بادمجون ترشی-بادمجان طرز-تهیه-ترشی-بادمجان آشپزی ترشی-بادمجان-شکم-پر طرز-تهیه-ترشی