khatoonii-jaan من اومدم با دستور مرغ ترش مازندرانی اونم با دستپخت مادرشوهرم ،دستپخت مادرشوهرم عالیه و مرغ ترش رو خیلی خوشمزه درست میکنه سبزی مرغ ترش اوجی ۴تا اناریجه ۹تا زلنگ ۴تا سرسم ۱ برگ سیر ۲تا جعفری ۴تا گشنیز ۳تا تره ۳تا به همراه نیم کیلو گردو اسیاب شده دو تا قاشق رب انار و یه کاسه ماست خوری انار دون اسیاب شده و یه کاسه ماست خوری کنجد آسیاب شده این سبزی ها رو بسته بندی میکنیم میزاریم تو فریزر تا یک سال همبنجور سبز میمونه . بریم برا درست کردنش اول مرغ رو نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم به همراه آب و پیاز میزاریم تا مرغ نیم پخت بشه بعد مرغ رو داخل روغن سرخ میکنیم آب مرغ رو دور نمیریزیم وقتی مرغ سرخ شد پیاز تفت میدیم و مقداری سبزی مرغ ترش که همون سبزی شکم پری داخل مرغ و ماهی استفاده میشه رو اضافه میکنیم تا تفت بگیره بعد آب مرغ و به همراه آب نارنج اضافه میکنیم میزاریم تا مرغ بپزه و خورشت جا بیفته برای یه بار هم که شده درست کنین و از خوردنش لذت ببرین مرغ مرغ-شکم-پر مرغ-مجلسی مرغ-سوخاری مرغمحلی مرغخوشمزه مرغترش مرغترش-شمالی تمامی محتواها متعلق به صاحبان و تولید کنندگان آن است و

بانوان آشپزی ترفندهای آشپزی مرغ ترش کلاسد غذای شمالی

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 00:56