شامی کباب لرستانی یک غذای محلی و اصیل از خطه لرستان است که از ترکیب گوشت با پیاز و گردو تهیه میشود و داخل یک سس خوشمزه پخته میشود. غذاهای محلی درواقع به نوعی میراث فرهنگی مردمان هر کشوری محسوب میشود. برخی از این غذاها با گذشت زمان و مدرن شدن زندگی و آشنایی با غذاهای جدید، کم کم از یاد رفتهاند و یا روش طبخ آنها متفاوت شده است. اگر به هر نقطه از ایران سفر کنید، قطعا با غذاهای بسیار خوشمزه و محلی آشنا میشوید که برخی از آنها را تابهحال نخوردهاید یا حتی نامش را نشنیدهاید. استان لرستان یکی از استانهای زیبای کشورمان است که دارای غذاهای محلی بسیار خوشمزه و مقوی است. شامی کباب لرستانی یکی از همین غذاهای محلی و اصیل است که شباهت زیادی به شامی ترش گیلانی دارد. این شامی کباب همراه با سسی از رب انار و گردو تهیه میشود و طعم بینظیری دارد. پیشنهاد ما این است که حتما یکبار این غذا را درست کنید و خانواده را با خوردن یک غذای جدید شگفتزده کنید. مواد لازم گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم سبزی خرد شده (ترکیبی از ریحان، ترخون، مرزه، گشنیز و جعفری): ۶ قاشق غذاخوری آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری گردوی