سه-روش-آسان-برای-نگهداری-طولانی-مدت-رب-گوجه-فرنگی بعد از پخت کامل رب، بگذارید تا کامل خنک شود. سپس آنها را داخل شیشههای کاملا خشک بریزید و درب شیشه را محکم ببندید. دقت کنید که درب شیشهها باید فلزی باشد. سپس آنها را داخل قابلمه ای کنار یکدیگر بچینید، شیشهها نباید خیلی بهم بچسبند زیرا در این صورت هنگام جوشیدن در اثر گرما خواهند شکست. سپس قابلمه را به ارتفاع نصف شیشهها آب کنید و بر روی حرارت ملایم بگذارید، اگر حرارت زیاد باشد باعث شکستن شیشه ها خواهد شد. بعد از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد ،به مدت نیم ساعت اجازه بدید شیشهها داخل آب درحال جوش بمانند. سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید شیشهها داخل آب بمانند تا خنک شوند.سپس شیشه ها را به حالت وارونه ،به مدت ۱۲ ساعت بگذارید تا کاملا هواگیری شوند. حالا شیشههای شما کنسرو شدن و براحتی قابل نگهداری خارج از یخچال هستند. برای اطمینان بیشتر می توانید بعد از خنک شدن شیشهها را تست کنید. اگر درب آنها به راحتی باز نشد یعنی مراحل را به درستی طی کردید. روش دوم، ریختن روغن روی رب گوجه میباشد. می توانید روغن کنجد، زیتون و یا روغن مایع بریزید.