ته-چین-هویج-پلو تهچین-هویج-پلو مواد لازم: برنج  ۴ لیوان ماست چکیده یا خامه ای ۸ ق غ زعفران خیلی غلیظ ۸ ق غ برای مایه ته چین زعفران ۲ ق غ برای مایه گوشتی گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم پیاز ۲ عدد نمک به میزان لازم تخم گشنیز، جوز هندی،فلفل،زردچوبه،پودر دارچین ،پاپریکا از هر کدام ۱ ق چ شکر ۱ق غ در صورت دلخواه هویج متوسط ۴ عدد آب نصف لیوان رب گوجه فرنگی ۲ ق غ گلاب ۴ ق غ پودر هل نصف ق چ زرشک ۸ ق غ روغن مقداری برای ته قابلمه روغن ۲/۳ لیوان برای مایه ته چین تخم مرغ  ۳ تا زرده و ۱ عدد کامل طرز تهیه: داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت بزارید. پیاز ها را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک بشه.گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و بهم بزنید تا تغییر رنگ بده.بعدش نمک وادویه ها را اضافه کنید. رب گوجه فرنگی بریزید و تفت بدید. هویج ها را خلالی خرد کنید یا با رنده درشت ،رنده کنید و به مواد اضافه کنید. نصف لیوان آب بریزید، در تابه را بزارید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.در این مدت چند بار مواد را زیر و رو کنید تا نسوزد و ته نگیرد.بعد از ۱۵ دقیقه،زرشک و به دلخواه شکر و ۲ ق زعفران را اضافه کنید و کمی تفت بدید تا همه موا