مربای شیر یکی از شیرینی‌های خوشمزه و سنتی است که طعمی خاص و لذیذ دارد. این مربا معمولاً از مخلوط شیر و شکر تهیه می‌شود و گاهی از عطر و طعم وانیل یا زعفران برای افزایش خوشمزگی استفاده می‌کنند. مربای شیر به خاطر بافت خامه‌ای و لطیفش، به عنوان یک دسر یا صبحانه خوشمزه سرو می‌شود و می‌تواند همراه با نان، کیک و دیگر خوراکی‌ها مصرف شود. مواد لازم: شکر ۱ پیمانه شیرخشک قنادی ۱/۵ پیمانه کره هم دمای محیط ۲۵ گرم آب نصف پیمانه زمانبندی ویدیو: مقدمه - ۰:۰۰ آماده کردن شربت مربا - ۰:۳۶ ریختن مواد داخل مخلوط کن - ۱:۰۳ چک کردن غلظت مربای شیر - ۱:۳۸ مربای-شیر آموزش-مربا شیر-عسلی دسر-خوشمزه آموزش-آشپزی آشپزی-آسان صبحانه مربای شیر,مربای به,مربای سیب,مربای توت فرنگی,مربای شیر,مربای انجیر,مربای هویج,مربای آلبالو,مربای,مربای شیر کاراملی,مربای انجیر سبز,شیر عسل,مربای انجیر تازه,شیر عسلی,طرز تهیه مربای توت فرنگی,مربای انجیر خانگی,طرز تهیه مربای انجیر,آموزش مربای سیب,مربای آلو بخارا,مربا شیر,مربای مرکبات,مربای سیب افغانی,طرز تهیه مربای به,طرزتهیه مربای سیب,مربای پوست پرتقال,طرز تهیه مربای سیب,طرز تهیه م