امروز زمان آن است که برای شما یک ترشی بادمجان خوشمزه و ویژه را آموزش دهم که همه عاشق طعم آن می شوند درست کردن این ترشی بادمجان بسیار آسان است و شما بعداز گذشت 1 هفته می توانید آن را میل کنید و از طعم آن لذت ببرید حتما این ویدئو تا آخر ببنید و نظرتان را برایم ارسال کنید طرز تهیه ترشی بادمجان ویژه به روش ایزیکوک بادمجان: 1 کیلو گرم <a href=' '>00:09</a> نمک برای گرفتن طعم تند بادمجان: <a href=' '>00:32</a> سیر: 1 بوته <a href=' '>00:44</a> فلفل تند: 3 عدد <a href=' '>01:16</a> آب: 2 پیمانه <a href=' '>02:55</a> سرکه: 1/2 پیمانه <a href=' '>02:57</a> نمک: 2 قاشق غذاخوری، نعنا خشک: 1 قاشق غذاخوری <a href=' '>03:03</a>