ترشی مشهدی یا سالاد فصل بخدا کار خیلی سختی نیست یه لایک یه کامنت یه ثانیه وقت شمارو میگیره اما کلی انرژی به من میده درمقابل اینهمه زحمت وهزینه سلام وصدسلام خدمت شما دوستان گلم اموزش یه سالاد فصل یا ترشی مشهدی رو داریم، که خیلی خوشمزست همه عاشقشن مواد لازم پنج کیلو گوجه پوره شده خیار ساقه کرفس برگ کرفس هویج گل کلم فلفل وسیرونمک. گلپروسیاه دانه از واجبات سرکه.وسه قاشق رب ابتدا برای شروع گوجه رو پوره میکنیم میزاریم روی حرارت کمی که پخته شد داخل صافی میریزیم تا اب گوجه از پوستش جدا بشه بعد مجددروی حرارت میزاریم چندقاشق رب بهش میزنیم به همراه پنج لیوان سرکه اگه ترشی بیش ازاندازه سرکه اذیتتون نمیکنه میزارید کامل اب گوجه کشیده بشه وبه رب برسه وبعد چندقاشقم رب میزنید سرکه رو اضافه میکنید تا غلظت بگیره اما اگه دوست دارید اب داشته باشه داخل فیلم اندازش مشخصه بعد دوباره میزاربم غلیظ بشه بعد حرارتو خاموش میکنیم بعد سبزیجات که کامل شستیم وگذاشتیم خشک شده بدون اب هست مواد سس داخل میریزیم روش ومیزاریم تا خنک بشه بعد داخل دبه میریزیم دبه تمیز خشک وچون این ترشی اب داره داخل یخچال میزاریم وبعد

طرز تهیه سالاد فصل ترشی مشهدی ترشی سالادفصل شور ترشی

2 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 03:17