فصل پاییز و زمستان که سبزیجات و صیفی‌جات به فراوانی یافت می‌شود، بهترین زمان برای آماده کردن انواع ترشیجات است. من امروز شور مخلوط درست کردم که یکی از ترشی‌های است که در سفره های ایرانی زیاد دیده می‌شود و این مخلفات خوشمزه را کنار غذا سرو می‌کنند. شور مخلوط به کمک آب و‌ نمک و مقدار کمی سرکه درست می‌شود که بعد از یک هفته آماده خوردن است و بعد از آماده شدن باید در جای خنک مثل یخچال نگهداری شود.

شور شور مخلوط ترشی آشپزی روستایی Rural Cuisine

10 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 12:31