آماده سازی مواد اولیه: رب گوجه ‌فرنگی روژین : 1 قاشق غذا خوری به : 1 عدد کره : 50گرم پیاز : ۱ عدد گردو (آسیاب شده) : به میزان دلخواه گوشت چرخ کرده : 200 گرم برنج آبکش شده : 2/1 لیوان پیاز داغ : 2 قاشق غذا خوری آب : 1 لیوان رزماری : ۱ شاخه آلو: به میزان دلخواه نمک و فلفل و زرد چوبه : به مقدار لازم روغن:به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا در ظرفی مناسب كره را آب كرده و به آن پیاز خرد شده را اضافه میكنیم و كمی تفت میدهیم تا سبك شود. سپس گوشت را به آن اضافه و سرخ می کنیم. نمک، فلفل، زردچوبه،گردو و در آخر برنج را نیز به آن اضافه كرده و دوباره مخلوط كرده و سرخ میكنیم.حالا شعله را خاموش میكنیم تا مواد سرد شوند. به را به دو نیم کرده (یا درسته استفاده میکنیم) و وسط آنها را خالی کرده و از مواد بالا داخل آنها را پر می کنیم. روی هرکدام یک تکه رزماری می گذاریم و در قابلمه کنار هم می چینیم سپس به آن آب، پیازداغ و اگر دوست داشتیم رب اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزد. در اواسط طبخ آلوها را نیز اضافه می کنیم.