مواد اولیه: برگ کلم 3عدد گوشت چرخ شده 250 گرم پیاز رنده شده 1عدد ساقه برگ کلم کمی پنیر گودای ورقه ای 3عدد رب گوجه فرنگی 1قاشق روغن و نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: برگ کلم را در ابجوش چنددقیقه جوشانده تا نرم شود ساقه را جدا میکنیم و خرد کرده. گوشت را با پیاز و ساقه کلم نمک و فلفل ورز میدهیم به ان فرم میدهیم و روی پنیر ورقه ای میگذاریم بعد در برگ کلم بقچه میکنیم سپس در تابه روغن ریخته دلمه ها را کمی سرخ کرده و بعد رب را در ان تفت میدهیم سپس کمی اب اضافه کرده و صبر میکنیم تا پخته شود Instagram: , Telegram: Apparat : Website: www://rojintaak.com - روژین-تاک روژین کنسروروژین محصولات-غذایی-روژین صنایع-غذایی-روژین رب-روژین سس-روژین تاریخ غذا غذای-ایرانی زندگی خورش آشپزی

دلمه برگ کلم ژاپنی آموزش آشپزی روژین تاک روژین آشپزی

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 00:59