آماده سازی مواد اولیه: رب گوجه فرنگی روژین: 1 قاشق غذا خوری فیله مرغ : 1 عدد قارچ : 5 عدد فلفل دلمه ای خرد شده : 1 قاشق غذا خوری گوجه فرنگی : 1 عدد بادمجان : 1 عدد پیاز سرخ شده : 1 قاشق غذا خوری نمک و فلفل : به مقدار لازم پودر آویشن : به مقدار لازم پنیر پیتزا : به مقدار لازم روغن:به مقدار لازم مواد سس : آرد : 6/1 پیمانه کره : 20 گرم شیر : 2/1 پیمانه نمک و فلفل : به مقدار لازم طرز تهیه: فيله مرغ خرد شده را به همراه پياز سرخ شده تفت داده، نمك، فلفل سياه و آويشن اضافه كرده، تفت داده قارچ را به همراه فلفل دلمه ريز شده اضافه كرده ،تفت دهید .در انتها رب گوجه را اضافه کرده، تفت داده كنار مي گذاريم. بادمجانها را پوست كنده برش داده سرخ مي كنيم. آرد و كره را كمي تفت داده سپس شير رو اضافه كرده همزده تا سس يكدستي بوجود بيايد كمي نمك و فلفل به سس اضافه مي كنيم. داخل ظرف مناسبي را چرب كرده بادمجانهای اسلايس شده را چيده، روي آن گوجه های اسلایس شده و سپس مواد مرغ آماده شده را چیده و سپس سس بشامل و در نهايت پنير پيتزا ريخته و در فر ١٨٠ درجه بمدت ٣٠ قرار مي دهيم.