آماده سازی مواد اولیه: رب گوجه ‌فرنگی روژین : ۱ قاشق غذا خوری گندم : 2/1 پیمانه برنج نیم دانه : ۳ قاشق غذا خوری هویج متوسط : 1 عدد پیاز داغ : 1پیمانه جو پرک : 3/1 پیمانه جعفری خردشده : ۱ قاشق غذا خوری سیر : 2 حبه نمک و فلفل و زرد چوبه : به مقدار لازم آب لیمو : ۱ قاشق غذا خوری عصاره سبزیجات:1عدد آب :به مقدار لازم روغن:به مقدار لازم طرز تهیه: اول گندم های شسته شده را در قابلمه بریزید و تا نصف قابلمه رو آب کنید و شعله گاز رو نیمه کنید و بزارید تا گندم ها نرم بشن و اروم آروم بپزن .وقتی گندم ها یکم باز شدن هویج های نگینی را بریز تو قابلمه و اجازه بدید که هویج ها و گندم ها با شعله کم حسابی باهم بپزن تا لعاب بندازن و هویج ها نرم بشن. اصلا هم نزنین و بزارید با شعله کم بپزه.در قابلمه رو هم نیمه کنین نباید بسته باشه. مرحله ی بعد برنج هارو بشورین و بریزین تو قابلمه و بزارید برنج هام هم حسابی بپزن و لعاب بدن و اینجا خیلی کم با قاشق سوپ رو هم بزنین . جوهای پرک رو هم بشورین و به سوپ اضافه کنین نمک و فلفل رو هم اضافه کنین و حالا دیگه بزارین تا سوپ حسابی بپزه، لعاب بندازه و هرچند وقت یکبارم سوپ رو ه

روژین آموزش آشپزی با روژین روژی روژین رسپی کنسرو

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:33